Eleccions

David Hernández i Sofia Lara Crespo: guanyadors de les eleccions

El darrer 22 de novembre es van celebrar les eleccions per escollir els representants del Consell Escolar. Podien participar lliurement tots els alumnes de l’institut des de 1r ESO fins 2n de Batxillerat per triar-ne a dos que finalment van sortir escollits amb un total de 190 i 142 vots. 

Cada 4 anys es realitzen unes eleccions amb la finalitat d’arribar a nombrar a dos nous representants que manifestin les necessitats dels alumnes al Consell Escolar. Aquest any van haver-hi 4 candidatures de diferents cursos escolars: aquests van ser, el David Hernández i l’Imar Paz de 1r de batxillerat, l’Auria Batlles de 4rt d’ESO i la Sofia Lara Crespo de 1r d’ESO. Aquest acte es realitza des de l’any 1986 fins ara, amb ajuda de 4 alumnes, escollides per un sorteig, com a responsables d’anotar tots els noms dels votants i ficar-los a la urna on finalment es van fer el recompte d’aquests.

Durant tot el dia es van anar convocant tots els cursos, per classes amb l’objectiu d’aconseguir tenir el registre de tots els alumnes que van participar.  Es va preparar una taula electoral especificament per aquesta ocasió, situada al passadís just davant de la sala del professorat. Finalment dues d’aquestes quatre alumnes van realitzar el recompte de vots amb l’ajuda del director del centre, Joan Carles Seguí i la Neus Inglada. Amb la majoria dels vots va quedar en David, i seguidament la Sofia , per tant ells dos van ser els dos escollits per a ser representants del Consell Escolar del nostre centre.

L’objectiu d’actes com aquest es aconseguir que l’alumnat tingui l’oportunitat de plantejar les seves propostes per a millorar tant coses petites de la vida a l’institut, com altres de més importants i sentir que aquestes són escoltades.

Paula Moreno

Deixa un comentari

Bloc a WordPress.com.

Up ↑