Can Puig deixa petjada al 38è concurs d’il·lustració del BBVA

Can Puig deixa petjada al 38è concurs d’il·lustració del BBVA

 

Sílvia Hernández

 

L’Abril Villaret González, alumna del PFI de Can Puig, ha estat una de les premiades i seleccionades del Concurs BBVA de Dibuix E

scolar amb una il·lustració pel llibre “Sis contes de vida” de l’autora Júlia Prunès.L’Abril porta des de fa un any dins el programa PFI, actualment està en la modalitat de Comerç i s’hi troba molt còmode, rodejada de companys i docents que l’han estat recolzant en tot moment amb el seu projecte.La participació al concurs en qüestió forma part del programa que segueix al centre.

Va trigar tres dies per representar el que el conte li havia transmès i pocs dies després la bona notícia va arribar a l’institut.A la il·lustració surten representades dues persones sota un núvol i un gran i lluent arc de Sant Martí.

 

El Concurs BBVA de Dibuix Escolar es va implantar l’any 1982 i té per objectiu servir d’estímul per desenvolupar les habilitats i capacitats dels alumnes en la il·lustració, a més d’estimular la lectura en català i la reflexió sobre diferents temàtiques.

Concurs dibuix 01

Els contes treballen diverses trames emocionals i els treballs premiats il·lustraran un nou llibre de contes de la col·lecció “Concurs de Dibuix Escolar”, publicat per Editorial Mediterrània. El concurs està obert als alumnes de totes les escoles d’educació primària, així com les d’educació especial, de Catalunya.

 

Concurs dibuix 02.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: