Cadena perpètua

El passat mes de setembre va sortir a la venda el llibre Cadena perpetua, de Sabiha Belm, exalumna de Can Puig i actualment estudiant de Dret a la UB. Es tracta d’una novel·la de caire realista que reflecteix la situació dels immigrants il·legals. Aquesta història va ser premiada amb la seva publicació gràcies a haver guanyat el concurs Premio de Novela Tandaia 2016.

La presentació del llibre va omplir la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes el passat 5 d’octubre. Sabiha Belm va estar acompanyada de David Puertas, professor de música de l’autora en la seva etapa a Can Puig, que va conduir l’acte. Es van llegir fragments de la novel·la, l’autora va respondre preguntes del públic, va signar llibres i l’acte es va cloure amb un tast de menjars àrabs.

Sabiha Belm va escriure la novel·la mentre estava estudiant batxillerat, quan tenia 18 anys. Anteriorment ja havia escrit petits relats i poesia. Segons la mateixa autora: “ No tinc pensat dedicar-se professionalment a l’escriptura, però tinc projectes per publicar altres llibres en un futur”.

La presentació del llibre era un dels actes de la Setmana de la Pau. Aquest projecte està organitzat pel Consell Comarcal del Garraf des de fa 10 anys i es fa coincidir amb el Dia Internacional de la No Violència. Porta activitats que fomenten la cultura i la pau a diversos municipis de la comarca. Enguany tracta sobre els refugiats, i consta d’actes com xerrades per a nens, una exposició fotogràfica del fotoperiodista David González, una jornada sobre el dret d’asil o aquesta pesentació de Cadena perpetua, la primera novel·la de Sabiha Belm.

Carlota Franco, Alba Miret, Núria Sevilla i Lamiae Touil

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s